HACCP: a practical guide for manufacturers (Fourth edition)
- 0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

HACCP: a practical guide for manufacturers (Fourth edition)

 PDF
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9780117080829
Einband:
PDF
Seiten:
121
Autor:
Mr Robert Gaze
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Assure the safety of your food products by adopting HACCP. This guide combines a clear explanation of the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) with sound practical advice on how to approach and implement HACCP. It particularly focuses on the increasing importance of pre-requisites, and the need to document decisions regarding hazard and risk analysis.
Assure the safety of your food products by adopting HACCP. This guide combines a clear explanation of the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) with sound practical advice on how to approach and implement HACCP. It particularly focuses on the increasing importance of pre-requisites, and the need to document decisions regarding hazard and risk analysis.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.