Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Maurice Grenville Kains
ISBN-13: 9780243667833
Einband: Ebook
Seiten: 0
Sprache: Englisch
eBook Typ: PDF
Kopierschutz: NO DRM
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Culinary Herbs

Their Cultivation, Harvesting, Curing and Uses
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
I am glad to acknowledge my thanks to Mr. N. R. Graves of Rochester, N. Y., and Prof. R. L. Watts of the Pennsylvania State Agricultural College, for the photographic illustrations, and to Mr. B. F Williamson, the Orange Judd Co.'s artist, for the pen and ink drawings which add so much to the value, attractiveness and interest of these pages. If this book shall instill or awaken in its readers the wholesome though cupboard love that the culi nary herbs deserve both as permanent residents of the garden and as masters of the kitchen, it will have accomplished the object for which it was written.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Maurice Grenville Kains
ISBN-13 :: 9780243667833
ISBN: 0243667833
Verlag: Forgotten Books
Sprache: Englisch
Sonstiges: Ebook