Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Anjo Elgersma
ISBN-13: 9781402054518
Einband: Taschenbuch
Seiten: 194
Gewicht: 301 g
Format: 236x156x25 mm
Sprache: Englisch

Fresh Herbage for Dairy Cattle

18, Wageningen UR Frontis Series
The Key to a Sustainable Food Chain
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
99
ACHIEVING HIGH DRY-MATTER INTAKE FROM PASTURE WITH GRAZING DAIRY COWS.- SPECIES-RICH SWARDS OF THE ALPS.- CULTIVAR EFFECTS OF PERENNIAL RYEGRASS ON HERBAGE INTAKE BY GRAZING DAIRY COWS.- NUTRIENT MANAGEMENT UNDER GRAZING.- GRAZING SYSTEMS AND FEED SUPPLEMENTATION.- GRASSLAND MANAGEMENT WITH EMPHASIS ON NITROGEN FLOWS.- NITROGEN UTILIZATION OF PERENNIAL RYEGRASS IN DAIRY COWS.- GRASSLAND MANAGEMENT WITH EMPHASIS ON GRAZING BEHAVIOUR.- IMPROVING DRY-MATTER INTAKE OF PERENNIAL-RYEGRASS PASTURE BY DAIRY COWS.- LIPIDS IN HERBAGE.
This book offers the contributions of active researchers and leading experts in the field of grassland management and grass utilization. Coverage follows the food chain, moving from the big picture to basic principles of grassland management and effects on herbage quality, intake and nutrient flows. Rather than focus separately on soil-plant interactions, plant production, animal nutrition, animal production or product quality issues, this book takes a more integrated approach.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Anjo Elgersma
ISBN-13 :: 9781402054518
ISBN: 1402054513
Erscheinungsjahr: 01.01.2007
Verlag: Springer-Verlag GmbH
Gewicht: 301g
Seiten: 194
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 236x156x25 mm