Fermentation Processes Engineering in the Food Industry
- 0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Fermentation Processes Engineering in the Food Industry

 PDF
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9781439887684
Veröffentl:
2013
Einband:
PDF
Seiten:
510
Autor:
Christian Larroche
Serie:
Contemporary Food Engineering
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

With the advent of modern tools of molecular biology and genetic engineering and new skills in metabolic engineering and synthetic biology, fermentation technology for industrial applications has developed enormously in recent years. Reflecting these advances, Fermentation Processes Engineering in the Food Industry explores the state of the art of
With the advent of modern tools of molecular biology and genetic engineering and new skills in metabolic engineering and synthetic biology, fermentation technology for industrial applications has developed enormously in recent years. Reflecting these advances, Fermentation Processes Engineering in the Food Industry explores the state of the art of

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.