The New Blue Ridge Cookbook
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The New Blue Ridge Cookbook

Farm Fresh Food from Virginia’s Highlands to North Carolina’s Mountains
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9781493013838
Veröffentl:
2015
Seiten:
304
Autor:
Elizabeth Wiegand
eBook Typ:
EPUB
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

More than 100 recipes, both old and new, celebrating the regional foods of the Blue Ridge Mountains.

More than 100 recipes, both old and new, celebrating the regional foods of the Blue Ridge Mountains.



Das E-Book The New Blue Ridge Cookbook wird angeboten von Globe Pequot und wurde mit folgenden Begriffen kategorisiert:
Introduction
(1) Season by Season
(2) Drinks
(3) Appetizers
(4) Artisanal, Local Cheese
(5) Salads
(6) Vegetables
(7) Grains, Breads, and Honey
(8) Trout
(9) Meats
(10) Desserts
Appendices: Farmers' Markets and Sources of Artisanal Foods

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