Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Peter Wareing
ISBN-13: 9781847551580
Einband: Web PDF
Seiten: 350
Sprache: Englisch
eBook Typ: PDF
eBook Format: Web PDF
Kopierschutz: Adobe DRM [Hard-DRM]
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Micro-facts

The Working Companion for Food Microbiologists
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
2
Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide
1
Micro-Facts has proved to be a useful ready reference for practising food microbiologists and others concerned with ensuring the microbiological safety of foods. Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide.
4
Chapter 1: Foodborne Bacterial Pathogens; Chapter 2: Foodborne Viruses and Protozoa; Chapter 3: Food-Spoilage Bacteria; Chapter 4: Food-Spoilage Fungi; Chapter 5: HACCP; Chapter 6: EU Food Hygiene Legislation

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Peter Wareing
ISBN-13 :: 9781847551580
ISBN: 1847551580
Verlag: Royal Society of Chemistry
Seiten: 350
Sprache: Englisch
Auflage 6
Sonstiges: Ebook