Micro-facts
- 0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Micro-facts

The Working Companion for Food Microbiologists
 Web PDF
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9781847551580
Veröffentl:
2009
Einband:
Web PDF
Seiten:
350
Autor:
Peter Wareing
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
Reflowable Web PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide
Micro-Facts has proved to be a useful ready reference for practising food microbiologists and others concerned with ensuring the microbiological safety of foods. Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide.
Chapter 1: Foodborne Bacterial Pathogens; Chapter 2: Foodborne Viruses and Protozoa; Chapter 3: Food-Spoilage Bacteria; Chapter 4: Food-Spoilage Fungi; Chapter 5: HACCP; Chapter 6: EU Food Hygiene Legislation

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.