Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Charles Mayer Wetherill
ISBN-13: 9783337130473
Einband: Paperback
Seiten: 308
Gewicht: 473 g
Format: 216x152x21 mm
Sprache: Englisch

The Manufacture of Vinegar

Its theory and practice, with especial reference to the quick process
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
3
The Manufacture of Vinegar - Its theory and practice, with especial reference to the quick process is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1860.Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Charles Mayer Wetherill
ISBN-13 :: 9783337130473
ISBN: 333713047X
Verlag: Hansebooks
Gewicht: 473g
Seiten: 308
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 216x152x21 mm