Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Membrane Technology

Volume 3: Membranes for Food Applications
 E-Book
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9783527631391
Veröffentl:
2010
Einband:
E-Book
Seiten:
264
Autor:
Klaus-Viktor Peinemann
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
Reflowable E-Book
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Edited by an internationally recognized leader in the field, this third volume in the series represents the complete reference to membrane processes in the food industry. The handbook adopts a highly practical approach to this hot topic, combining the hands-on experience of the expert authors involved. They provide chapters devoted to such varied applications as dairy fractionation, electrodialysis, pressure-driven membrane processes in alcoholic beverages, membrane emulsification, contactors and bioreactors, as well as membranes for food packaging.
Alles über synthetische Membranen in der Nahrungsmittelindustrie: Membranfiltration, Elektrodialyse, Membranemulgierung, Kolonnen in Bioreaktoren, Membranen für die Verpackung von Lebensmitteln und viele andere Themen werden hier besprochen.
1 Cross-Flow Membrane Applications in the Food Industry2 Membrane Processes for Dairy Fractionation3 Milk and Dairy Effluents Processing: Comparison of Cross-Flow and Dynamic Filtrations4 Electrodialysis in the Food Industry5 Membrane Processes in Must and Wine Industries6 New Applications for Membrane Technologies in Enology7 Membrane Emulsification for Food Applications8 Membrane Contactors in Integrated Processes for Fruit-Juice Processing9 Membrane Bioreactors in Functional Food Ingredients Production10 Membranes for Food Packaging

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.