Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Peter G Laye
ISBN-13: 9781847551764
Einband: Web PDF
Seiten: 234
Sprache: Englisch
eBook Typ: PDF
eBook Format: Web PDF
Kopierschutz: Adobe DRM [Hard-DRM]
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Principles of Thermal Analysis and Calorimetry

RSC Paperbacks
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
2
This book is up-to-date, wide-ranging and practical and will be an important source of information for many levels of readership in a variety of areas.
1
The use of thermal and calorimetric methods has shown rapid growth over the last two decades, in an increasingly wide range of applications. In addition, a number of powerful new techniques have been developed. This book supplies a concise and readable account of the principles, experimental apparatus and practical procedures used in thermal analysis and calorimetric methods of analysis. Brief accounts of the basic theory are reinforced with detailed applications of the methods and contemporary developments. Also included is information on standard test methods and manufacturers. Written by acknowledged experts, Principles of Thermal Analysis and Calorimetry is up-to-date, wide-ranging and practical. It will be an important source of information for many levels of readership in a variety of areas, from students and lecturers through to industrial and laboratory staff and consultants.
4
Introduction; Thermogravimetry and Derivative Thermogravimetry; Differential Thermal Analysis and Differential Scanning Calorimetry; Thermochemical, Dynamic Mechanical and Dielectric Methods; Calorimetry; Simultaneous Thermal Analysis Techniques; Appendices; Subject Index.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Peter G Laye
ISBN-13 :: 9781847551764
ISBN: 1847551769
Verlag: Royal Society of Chemistry
Seiten: 234
Sprache: Englisch
Auflage 1
Sonstiges: Ebook